Leasing de personal

Leasing de personal

Leasingul de personal este, ca si afacere, in crestere continua si rapida. Este o modalitate propice de a reactiona cat mai rapid in ceea ce priveste oscilatiile de personal de scurta durata, fara a fi necesar sa fie intreprinse procese de recrutare de lunga durata si care sa ingreuneze munca departamentului de resurse umane. Noi preluam preselectia de personal calificat pentru dumneavoastra. In timp ce dumnavoastra va concentrati pe clientii si procesele dvs, noi ne preocupam cu managementul de personal, supraveghem in mod continuu piata de munca si suntem activi pentru dumneavoastra, acolo unde exista candidatii perfecti pt dumneavoastra.
 

Prin experienta standardizata in angajare de personal asiguram o alegere de  persoane in baza unor criterii egale privind calificarile si cunostiintele in domeniu precum si protectia muncii si a sanatatii. Pe langa acestea detinem o procedura bine stabilita prin care preluam comenzile clientiilor nostrii, care se intind pana la obtinerea de informatii  pentru a intocmi fisele postului respectiv.  Angajatii nostrii sunt scolarizati in conformitate cu cele mai noi si bune standarde si sunt tot timpul cu informatiile la zi.
 

Ne lasam provocati sa va gasim personalul potrivit pentru dumneavoastra. Aici puteti sa va adresati cererea de personal online (Link cerere) sau daca doriti ne puteti contacta direct si telefonic. În prezent va putem oferi acest tip de recrutare numai pentru Germania.