Companie

Companie

In ziua de azi, politica de personal este un factor important pentru a fi capabil de a reprezenta o concurenta. Viziunea noastra este de a va ajuta cat mai mult posibil in ceea ce priveste managementul de personal si de a acoperi lipsa personalului necesar in cel mai eficient mod posibil. Noi va vom gasi personalul potrivit, indiferent de domeniul/bransa in care lucrati, cat de mare este cerinta sau nevoia de personal sau ce calificari sunt necesare pentru postul dorit.
 

Ca si intermediari intre companii care cauta personal si cei care cauta un loc de munca, va oferim prin managementul nostru de personal capabil si software-ul de recrutare, prestari de servicii pentru cautarea si gasirea de persoane de specialitate sau de conducere.
 

Datorita faptului ca detinem autorizatiile necesare atat in Romania cat si Germania pentru plasarea de forta de munca, va oferim, pe langa, intermedierea cu personal si plasare de forta de munca temporara transfrontalier intre aceste doua tari.
 

Dati-ne sansa, sa va aratam ca noi suntem solutia dumneavoastra in ceea ce priveste cautarea de personal. Aici puteti sa va adresati cererea de personal online sau daca doriti ne puteti contacta direct si telefonic.