Cariera

Cariera

Va oferim diferite posibilitati, de a incepe o cariera. Pe langa angajarea de personal pentru grupul Kanne & Joos, punem la dispozitie, in calitate de prestatori de servicii, companiilor, persoane, sub forma de recrutare sau leasing de personal.
 

In privinta recrutarii de personal cautam persoane abilitate sau de conducere pentru companii partenere in Romania precum si in strainatate, care nu detin nici timpul nici resursele necesare sa caute personal singuri. Aici veti fi angajati direct la companiile partenere. Suntem pasul de inceput pentru dumneavoastra pentru a va gasi locul de munca potrivit in Romania si/sau strainatate.
 

In ceea ce priveste leasingul de personal, veti fi angajati in cadrul companiei noastre, iar ulterior trimis sa lucrati la un beneficiar/angajator diferit. Aceasta trimitere este posibila a fi indeplinita doar pe o perioada de maxim 2 ani. In cazul in care beneficiarul este multumit de dvs., acesta va poate prelua de la noi ulterior trecerii celor 2 ani si sa va angajeze direct la el. In acest fel, putem fi si pentru dumneavastra primul pas in a gasi un loc de munca interesant pentru o perioada lunga de timp.